Hlavní obsah

Nová alba: Björk, Loreen i Noel Gallagher s kapelou

Právo, Jaroslav Špulák

V posledním listopadovém týdnu se s novou deskou přihlásila vždy očekávaná islandská zpěvačka Björk. Nové písně v jednom balíčku poslali na trhu i švédská zpěvačka Loreen a kapela Noel Gallagher’s High Flying Birds.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Nová CD

Článek

Björk: Utopia

Foto: One Little Indian

Nová alba

Islandská hudebnice Björk má novou desku. Po albu Vulnicura (2015), které bylo ovlivněno jejím rozchodem, jde nyní o zamilovaný počin. Kromě lásky na něm Björk řeší i aktuální politickou situaci ve světě.

Loreen: Ride

Foto: BMG

Nová alba

Švédská zpěvačka Loreen přichází se svým druhým albem. Spojuje na něm několik hudebních inspirací, indie rock, pop a také elektroniku. Ve výsledku jde o alternativně laděnou, odvážnou, přitom příjemnou desku.

Noel Gallagher’s High Flying Birds: Who Built the Moon?

Foto: Sour Mash

Nová alba

Bývalý člen skupiny Oasis, Noel Gallagher, se hlásí se třetím albem nahraným se svou kapelou. V jedenácti skladbách spojil alternativní rock s psychedelií a přidal k tomu i prvky jazz rocku a diskotékových postupů.

Jiří Pavlica, Hradišťan a hosté: Pozdraveno budiž světlo

Foto: Indies Scope

Nová alba

Kompilace je plná nejen nejkrásnějších vánočních koled, které Jiří Pavlica a Hradišťan natočili, ale obsahuje i písně, jež se vážou k časům adventním, příchodu nového roku a celému období, kdy večery jsou delší než dny a krajinu pokrývá sníh.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám