Hlavní obsah

ŽEBŘÍČEK: Batman, Aquaman a jejich (ne)výhra v kinech

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americký komiksový film Liga spravedlnosti vede tabulku návštěvnosti domácích kin – s výsledkem tak slabým (24 954 diváků), že to skoro vítězství není, spíš taková nevýhra.

Foto: Vertical Ent.

Liga spravedlnosti

Článek

Bruce Wayne (Ben Affleck) ve spolupráci s Dianou Prince (Gal Gadot) dávají dohromady supertým superhrdinů, se kterými se postaví nejnovější hrozbě. Sestavu Ligy spravedlnosti tvoří Batman, Wonder Woman, Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher) a Flash (Ezra Miller).

Foto: Cinemart

Kenneth Branagh jako Hercule Poirot

Vražda v Orient expresu se setkala spíš s vlažným zájmem českých diváků. Jde o nové pojetí klasiky od Agathy Christie. Celý film se odehrává ve vlaku a postrádá reálné exteriéry. Špičkoví američtí herci odvádějí dobrou práci, ale dlouhé statické přednášky a vysvětlovačky působí v současném filmu tak nějak nepatřičně.

V mysteriózním thrilleru Hráči se smrtí se skupina studentů medicíny snaží získat odpověď na otázku, zda existuje život po smrti. Opakovaně se dostávají do stavu klinické smrti, avšak stále nebezpečnější experimenty si na každém z nich vybírají svou daň.

Návštěvnost kin – poslední víkend
PoziceMinulý týdenFilmPočet návštěvníků za víkend
1.1.Liga spravedlnosti24 954
2.2.Vražda v Orient expresu18 330
3.-Hráči se smrtí13 838
4.3.Thor: Ragnarok12 647
5.5.Maxinožka11 364
6.4.Zahradnictví: Nápadník8 812
7.6.Příšerákovi8 643
8.-Táta je doma 25 844
9.7.Milada5 101
10.8.Bajkeři4 695
Zdroj: Unie filmových distributorů

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám