Hlavní obsah

American Music Awards ovládl Bruno Mars

Právo, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nedělní udělování American Music Awards, které se konalo v Los Angeles, ovládl zpěvák Bruno Mars. Stal se nejlepším interpretem roku, a také nejoblíbenějším v žánrech pop/rock a soul/r’n’b, přičemž v obou uspěl i s albem 24K Magic. Jeho hit That’s What I Like zabodoval v kategorii Nejoblíbenější skladba - soul/r'n'b a ocenili i videoklip k té písni.

Foto: ČTK

Bruno Mars získal nejvíce ocenění.

Článek

Keith Urban dostal tři ceny, a to za album Ripcord, skladbu Blue Aint’t Your Color a prohlásili ho i za nejoblíbenějšího interpreta country. Tři trofeje si vysloužil i Kanaďan Justin Bieber, a to díky spolupráci na skladbách Despacito (Spolupráce roku a Nejoblíbenější skladba - pop/rock) a I’m The One (Nejoblíbenější skladba - rap/hip-hop).

Nováčkem roku byl vyhlášen Niall Horan z One Direction, Coldplay mají cenu za turné roku, Beyoncé je nejoblíbenější interpretkou v kategorii soul/r'n'b, Lady Gaga v žánrech pop/rock a Shakira v kategorii latino.

Foto: Reuters

Cenu za celoživotní dílo má zpěvačka Diana Rossová

Cenu získal i Drake, jenž se stal nejoblíbenějším interpretem v žánru rap/hip-hop. Kendrick Lamar si na konto připsal trofej za album Damn. V kategorii Nejoblíbenější interpret nebo interpretka - alternativní rock zvítězila skupina Linkin Park.

Imagine Dragons uspěli v kategorii Nejoblíbenější skupina, duo nebo kapela - pop/rock. Cenu za celoživotní dílo dostala zpěvačka Diana Rossová.

Během ceremoniálu v Microsoft Theatre vystoupili Pink, Diana Rossová, Lady Gaga, Shawn Mendes, Niall Horan a další.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám