Hlavní obsah

Kanadský zpěvák Mendes dostal cenu MTV EMA za nejlepšího umělce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Evropskou cenu hudební televize MTV za nejlepšího umělce získal kanadský zpěvák Shawn Mendes. Devatenáctiletá hvězda obdržela na slavnostním udílení cen v Londýně také ocenění za nejlepší písničku, kterou je There's Nothing Holdin' Me Back.

Foto: ČTK/AP

Shawn Mendes

Článek

Mendes v boji o cenu za nejlepšího umělce čelil konkurenci jako Kendrick Lamar, Ariana Grandeová, Miley Cyrusová a Taylor Swiftová a Brit Ed Sheeran.

Nejlepším umělcem v oblasti hip-hopu se stal americký rapper Eminem, který netajil svoje překvapení, protože prý v posledních letech nevydal žádné album. Na slavnostním večeru ale vystoupil s novým singlem Walk on Water.

Globální ikonou vyhlásila v neděli hudební televize MTV irskou poprockovou skupinu U2. Evropskou cenu za nejlepší rockovou kapelu si ze slavnostního večera v Londýně odnesli britští Coldplay. V kategorii Nejlepší pop zvítězila kubánsko-americká zpěvačka Camila Cabellová.

Cenu za nejlepší vzhled získal čtyřiadvacetiletý britský zpěvák Zayn (Malik), který je bývalým členem chlapecké skupiny One Direction.

V kategorii nejlepší videoklip vyhrál americký raper Kendrick Lamar. U fanoušků bodoval jeho klip k písni Humble, jenž si pohrává s náboženskými motivy.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám