Hlavní obsah

Robbie Williams přilákal do Prahy desetitisíce lidí

– Praha

V pražských Letňanech koncertuje Robbie Williams. V hledišti je několik desítek tisíc lidí, kterým se jako předkapela představilo duo Erasure. Populární britský zpěvák metropoli navštívil v rámci turné ke svému albu The Heavy Entertainment Show, které vyšlo počátkem listopadu loňského roku.

Foto: Michal Kamaryt, ČTK

Britský zpěvák Robbie Williams vystoupil 19. srpna v Praze.

Článek

V efektním úvodu vystoupení plném světelných efektů nadšenému publiku nabídl nové skladby The Heavy Entertainment Show a Party Like a Russian, mezi něž vložil starší hity Let Me Entertain You a Monsoon.

Turné odstartovalo začátkem června v Manchesteru. Vedle nových písní a starších hitů Williams nabízí také několik převzatých písní. Turné sklízí pochvaly. Například v magazínu The Upcoming udělili londýnskému koncertu Williamse plných pět hvězdiček.

Foto: Michal Kamaryt, ČTK

Robbie Williams v Praze

Třiačtyřicetiletý Williams, který se celebritou stal už na začátku 90. let jako člen chlapecké kapely Take That, se do Prahy vrátil po roce.

Loni tu odehrál soukromé představení na svatbě dcery ruského oligarchy Rašida Sardarova. Pro veřejnost britský hudebník v Česku naposledy vystoupil před třemi lety. Ve vyprodané pražské O2 areně mu show podle pořadatelů tleskalo 16 000 diváků.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám