Hlavní obsah

Vin Diesel chce vrátit na obrazovky seriál Miami Vice

Novinky, Stanislav Dvořák

Seriál z osmdesátých let Miami Vice, v němž se proslavil herec Don Johnson, se bude znovu vysílat. Tentokrát se hlavních rolí ujmou Vin Diesel a Chris Morgan.

Foto: Cinemart

Vin Diesel

Článek

Sérii připravuje společnost NBC už pár měsíců, ale diváci si budou muset na první díl počkat do roku 2018. Za projektem stojí hlavně Vin Diesel a Shana Watermanová, která pracuje pro jeho společnost  One Race Television. Společně chtějí seriál produkovat. K oživení Miami Vice přemluvil NBC sám Diesel, který osobně jednal s šéfkou NBC Entertainment, uvedl server The Hollywood Reporter.

Foto: SNAP/Rex Features, Profimedia.cz

Don Johnson ze seriálu Miami Vice

Miami Vice byl slavný seriál v letech 1984–1989. Mladý Don Johnson a jeho kolega Philip Michael Thomas se proslavili jako detektivové z floridského Miami James „Sonny” Crockett a Ricardo „Rico” Tubbs.

Hodně výrazná a zapamatovatelná byla seriálová hudba, kterou složil Čech Jan Hammer. Pro mnohé lidi zůstává jeho melodie symbolem osmdesátých let. Seriál inspiroval v roce 2006 také celovečerní film s Colinem Farrellem a Jamie Foxxem, ten ale nijak nesouvisí s aktuálním televizním projektem.

Reklama

Výběr článků

Načítám