Hlavní obsah

Blond Bond se spojil s bandou lupičů „vidláků”

Novinky, Stanislav Dvořák

Nová komedie Loganovi parťáci si utahuje z filmů o cool lupičích ve stylu Dannyho parťáků. Jednu z hlavních rolí dostal blonďatý představitel Jamese Bonda Daniel Craig.

Foto: Bontonfilm

Daniel Craig jako poradce lupičů

Článek

V oddechové komedii Stevena Soderbergha, která má vstoupit do českých kin 31. srpna, si vedle Craiga zahrají Channing Tatum, Adam Driver, Katie Holmesová, Seth MacFarlane či Hillary Swanková.

První recenze v zahraničních médiích jsou převážně kladné, některé i nadšené. Podle serveru The Hollywood Reporter se podařil „příjemně uvolněný, neokázalý film, jen tak pro legraci“ a podle britského Guardianu je „nádherně praštěný, ale i roztomilý a příjemný“.

Foto: Bontonfilm

Katie Holmesová ve filmu Loganovi parťáci

Foto: Bontonfilm

Loganové jsou praví američtí vidláci.

Zatímco Dannyho parťáci museli být ultra sexy a George Clooney s Bradem Pittem se tam producírovali v perfektně padnoucích oblecích, hlavním rysem bratrů Loganů je to, že nemají žádný styl a jsou úplně tupí. Jako praví američtí vidláci nic nemají a moc by si přáli zbohatnout, sami však nejsou schopni velkou loupež provést. Proto musí sehnat odborníka „na všechny ty internety“.

„Nikdo z nich se neobléká dobře, nemají hezké věci, nemají peníze ani jakoukoli techniku, kromě provázku a gumičky do vlasů,“ popsal Loganovy parťáky režisér Steven Soderbergh.

Reklama

Výběr článků

Načítám