Hlavní obsah

Desítky reggae kapel zahrají na Cultural Reggae Vibez v Hořicích

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Už šestnáctý ročník chystá festival Cultural Reggae Vibez, který se koná 22. až 24. června v Hořicích v Podkrkonoší.

Foto: mackab.com

Macka B

Článek

Alternativní festival, který probíhá v prostředí bývalého lomu U svatého Josefa, neláká na slavná popová jména, ale na desítky kapel z celé Evropy, které hrají reggae a spřízněné styly jako dub, dancehall, raggajungle nebo drumandbass.

Hvězdami letošního ročníku budou starý rastaman Macka B a jeho Roots Ragga Band z Velké Británie nebo Lion D z Itálie a Benny Page z Velké Británie.

Foto: Aneboafro

Skupina Aneboafro

Dále vystoupí skupiny Rising Spirts, Feher Fekete Kerek, Aneboafro, Mikkim, Jahtec Jammin ́ Job, Racoon ́s, Reggaenarator, Tuff Steppas & Babystep, Roots Controller, Dub Setlers, The Reggae Boys, Bifidus Aktif a další.

Parkování pro návštěvníky festivalu bude zajištěno v Autokempu U Věže. Zdarma se bude parkovat pod autokempem nebo u koupaliště Dachova a na vrchu Gothard. Stanování je možné v okolí areálu lomu zdarma. Pořadatelé mysleli i na dětské aktivity a workshopy pro tvořivé.

Reklama

Výběr článků

Načítám