Hlavní obsah

Nová alba: Roger Waters, Saint Etienne, Yellow Sisters či Halsey

Právo, Jaroslav Špulák

Roger Waters se vrátil. Tento bývalý člen britské skupiny Pink Floyd a následně úspěšný sólista vydal nové album, o kterém tvrdí, že je o zabíjení dětí a lásce. Novou desku přinesli další Britové Saint Etienne, kteří jsou bytostně popoví, či naše zpěvačky Yellow Sisters, jež zase zdobí hravost a krásné hlasy.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová alba 22. týden

Článek

Roger Waters: Is This the Life We Really Want?

Foto: Columbia

Nová alba

Bývalý člen skupiny Pink Floyd Roger Waters o svém novém albu řekl: „Zamiloval jsem se, takže album je o lásce. Nakonec, všechny mé nahrávky jsou v podstatě o lásce. Nejsou to tedy jen úvahy, proč zabíjíme děti, ale je také o tom, jak vnímáme lásku, tedy pokud jsme ji v životě dostali a zda její umožňujeme zářit na lidi kolem nás.“

Saint Etienne: Home Counties

Foto: Heavenly

Nová alba

Britská kapela Saint Etienne je na scéně od roku 1990. Na svém dalším albu se hlásí ke stylu, který jí provází během celé její kariéry. Pop se v něm snoubí s elektronikou ve své alternativní poloze.

Yellow Sisters: Zvěřinec 2

Foto: Indies Scope

Nová alba

Yellow Sisters je česká dámská a capella skupina složená ze zpěvaček, které se vrátily k tvorbě pro děti. Jejich první album Zvěřinec bylo úspěšné a nyní v předkládání písniček a nápadů pro nejmenší a jejich rodiče pokračují. Je to půvabné, milé a upřímné.

Halsey: Hopeless Fountain Kingdom

Foto: EMI

Nová alba

Americká zpěvačka Halsey přichází po dvou letech se svým druhým studiovým albem. Navazuje na něm na příjemný synthpop, který přináší hned několik velmi příjemných a zapamatovatelných melodií.

All Time Low: Last Young Renegade

Foto: Fueled By Ramen

Nová alba

Ve čtrnáctém roce své existence přichází americká kapela se svou sedmou deskou. Ve srovnání s těmi předešlými je možná o kousek rockovější. Formace nebrala ohled na zvukovou líbivost, naopak oprášila svůj rockový základ.

Dan Auerbach: Waiting On A Song

Foto: Warner Music

Nová alba

Na nahrávce Dana Auerbacha, jinak člena kapely The Black Keys. se podíleli i kytaristé Duane Eddy a Mark Knopfler, baskytarista Dave Roe, bubeník Gene Christman, klavírista Bobby Wood a členové formace The Memphis Boys. Je na ní deset skladeb, včetně písně Malibu Man, která vznikla jako pocta Ricku Rubinovi.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám