Hlavní obsah

Skupina Kryštof má klip o významném okamžiku ze života Richarda Krajča a Karin Babinské

Právo, kul, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Právě odstartovaly oslavy čtvrtstoletí skupiny Kryštof na hudební scéně. Při té příležitosti nabízí videoklip a singl Šňůry, jenž se spolu s dalšími třemi novými písněmi objeví na best of albu s názvem 25. To vyjde 23. června 2017.

Písnička ŠňůryVideo: Universal Music

 
Článek

„Šňůry jsou v podstatě milostná píseň, píseň o odevzdání a tomu odpovídá i klip,“ vysvětluje zpěvák Richard Krajčo. „Karin Babinská vlastně jen zapnula kamery a natočila jeden z významných okamžiků našeho společného života.“

Ve videoklipu vystupují kromě členů kapely také přátelé, kamarádi a kamarádky Krajča a Babinské, kteří v osobním životě tvoří pár.

„Je fajn vědět, že máme tolik skvělých přátel, kteří se nebojí udělat si ze sebe legraci,” řekla ke klipu režisérka Babinská.

Singl Šňůry kapela natáčela na jaře v New Yorku s producentem Yaronem Fuchsem, se kterým spolupracovala i na multiplatinové desce Srdcebeat. O zvuk se postaral několikanásobný držitel Grammy Neil Dorfsman. Kryštof k nahrávání přizval také producenta Ondřeje Fiedlera, jenž stojí za oceňovaným albem Lenny - Hearts či aktuálním rádiovém hitem Když nemůžeš, tak přidej skupiny Mirai.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám