Hlavní obsah

Filmové premiéry: Strážci galaxie Vol. 2, Ministerstvo lásky, Tři dny v září a Depeche Mode live in Berlin

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ze studia Marvel přichází pokračování úspěšného filmu Strážci galaxie. Ministerstvo lásky je vynikající satira na byrokracii. Tři dny v září zase psychologický thriller na téma sexuálního násilí. Dokument Depeche Mode live in Berlin připomene koncert slavné kapely.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Fiilmové premiéry 18. týden

Článek

Strážci galaxie Vol. 2

Trailer k filmu Strážci Galaxie Vol. 2 Video: Falcon

V prvním filmu se odvážný dobrodruh Peter Quill stal středem zájmu nájemných zabijáků poté, co mocnému padouchovi Ronanovi s plány ohrožujícími celý vesmír ukradl tajemnou kouli. Nyní se s partou superhrdinů vydává na další dobrodružství až na samé hranice kosmu. Strážci se musí naučit držet pohromadě a odhalit tajemství rodičů Petera Quilla.

Strážci galaxie Vol. 2, USA 2017, akční, 136 min., režie: James Gunn, hrají: Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel, Sylvester Stallone, Kurt Russell a další.

Ministerstvo lásky

Trailer k filmu Ministerstvo láskyVideo: CinemArt

Dvacet let po válce se chorvatská vláda potýká s finančními problémy, a tak se úřady začnou zajímat o vdovy po padlých vojácích. Ty, které se neprovdaly, ale navázaly nový vztah, nesmí nadále pobírat vdovský důchod. K realizaci opatření je zřízeno Ministerstvo lásky. Krešo, renomovaný biolog, který přišel o práci, se nechá se na novém ministerstvu zaměstnat.

Ministerstvo lásky, Chorvatsko/ ČR 2016, satira, 103 min., režie: Pavo Marinković, hrají: Stjepan Perić, Dražen Kühn, Olga Pakalovićová, Ecija Ojdanićová a další.

Tři dny v září

Trailer k filmu Tři dny v záříVideo: Balkanfilm

Prostitutka Marika v sebeobraně zabije svého klienta. Při útěku se seznámí s Janou, která se po letech vrací na venkovskou chatu, kde zažila trýznivé okamžiky dospívání. Mezi ženami pocházejícími ze zcela odlišného prostředí vzniká nečekané pouto. Vzájemné pochybnosti o minulosti té druhé však mezi nimi vzbuzují nedůvěru...

Tři dny v září, Makedonie / Kosovo, 2015, drama, 90 min., režie: Darijan Pejovski, hrají: Salaetin Bilal, Kamka Tocinovski, Irena Ristic, Fatos Kryeziu a další.

Depeche Mode live in Berlin

Trailer ke koncertu Depeche Mode live in BerlinVideo: Atlantis Entertainment

Záznam jednoho z nejúspěšnějších turné, které bylo odehráno pro 2,5 miliónu fanoušků ve 32 zemích světa.

Depeche Mode live in Berlin, Velká Británie, 2014, hudební dokument, 130 min., Režie: Anton Corbijn , účinkují: David Gahan, Martin Gore, Andrew Fletcher.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám