Hlavní obsah

Nová alba: Gorillaz, Petr Janda, Mew či David Stypka

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Album animované kapely Gorillaz je jedno z nejočekávanějších na jaře letošního roku. Písně, které napsal mimo Olympic, vydal Petr Janda, a David Stypka zase přišel s plnohodnotným albem.

Článek

Gorillaz: Humanz

Foto: Warner Bros

Nová alba

Páté studiové album britsko-americké kapely, která vstupuje do médií jako animovaná. Stojí za ní samozřejmě skuteční muzikanti, kteří připravili nové album této alternativní elektronické formace po sedmi letech.

Petr Janda: Ještě držím pohromadě/Best Of

Foto: Supraphon

Nová alba

Zpěvák a muzikant Petr Janda oslavil 2. května pětasedmdesátiny. K nim vyšlo album, jež zachycuje jeho nejlepší nahrávky z let 1985 až 2016, které nebyly spjaty s jeho působením ve skupině Olympic.

David Stypka & Bandjeez: Neboj

Foto: Universal Music

Nová alba

Nahrávka severomoravského písničkáře Davida Stypky a jeho doprovodné kapely vznikla pod producentským dohledem Martina Ledviny. Autor na nich předkládá skladby, které ovlivnilo i motivovalo téma strachu.

Mew: Visuals

Foto: Play It Again Sam

Nová alba

Dánská skupina Mew připravila v pořadí sedmé studiové album, na kterém se především dotýká prvků alternativního rocku. Pro některé milovníky škatulek půjde možná spíš o progresivní rock, každopádně na všechny čekají pozoruhodné hudební motivy i aranžérské nápady.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám