Hlavní obsah

Nová alba: Tomáš Klus, Sheryl Crow či Incubus

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V aktuálním týdnu jdou do světa dvojalbový koncertní záznam Tomáše Kluse, překvapivě rockové album zpěvačky Sheryl Crow i novinky úspěšných a též u nás oblíbených skupin Incubus či Maximo Park.

Článek

Tomáš Klus: Živ je

Foto: archív T. Kluse

Nová alba

V Olomouci a Brně pořídil tým kolem písničkáře Tomáše Kluse záznam podzimních koncertů v rámci Recyklus Tour. Nyní vychází v podobě dvojalba pod názvem Živ je a zachycuje největší hity zpěváka i atmosféru během vystoupení.

Sheryl Crow: Be Myself

Foto: Warner Bros

Nová alba

Desáté studiové album americké zpěvačky Sheryl Crow se nese v rockovém duchu. Oprostila se na něm víceméně od countryových názvuků a velmi lehce se pohybuje v oblasti, která jí byla vlastní před lety.

Incubus: 8

Foto: Island

Nová alba

V pořadí osmé album v diskografii americké rockové kapely Incubus je pokračováním její umělecké cesty. Alternativní formace platila v devadesátých letech za hvězdu zaoceánské scény. Na novince jsou sofistikované skladby, z nichž je patrné, že je napsali zkušení autoři.

Maximo Park: Risk To Exist

Foto: Cooking Vinyl

Nová alba

Britská rocková formace Maximo Park je na scéně již šestnáct let. Novinka je její šesté studiové album. Dotýká se na něm filosofie silných melodií, nicméně neodmítá alternativnější zvuk.

Barry Manilow: This Is My Town, Songs Of new York

Foto: BMG

Nová alba

Americký zpěvák a skladatel Barry Manilow vydává své v pořadí devětadvacáté studiové album. Jsou na něm písničky, které jsou vzdáním holdu městu New York, v němž se zpěvák narodil.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám