Hlavní obsah

Nová DVD: Zpívej, Rogue One: Star Wars Story a Pařba o Vánocích

Právo, Věra Míšková

Tvůrci Mimoňů a Tajného života mazlíčků nabízejí animovaný muzikál Zpívej. Rogue One: Star Wars Story je první z nové série samostatných filmů Lucasfilmu. Bláznivou komedii nabízí snímek Pařba o Vánocích.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 17. týden

Článek

Zpívej

Nová DVD

Podnikavý koalí chlapík jménem Buster Moon má poslední šanci zachránit divadlo, které zdědil po otci. Všechno vsadí na talentovou pěveckou soutěž, která by možná nebyla tak velkolepá, kdyby se jeho věrná sekretářka slečna Crawlyová nespletla ve výši finanční odměny pro vítěze na letácích, jimiž zaplavila město.

Zpívej, USA 2016, animovaný muzikál, 110 min., režie: Garth Jennings, účinkují v českém znění Ewa Farna a další.

Rogue One: Star Wars Story

Nová DVD

Film vypráví příběh skupiny netradičních hrdinů, kteří se dají dohromady, aby splnili odvážný a zdánlivě nemožný úkol - ukrást plány Hvězdy smrti.

Rogue One: Star Wars Story, USA 2016, akční, dobrodružný, 133 min., režie: Gareth Edwards, hrají: Felicity Jonesová, Diego Luna, Ben Mendelsohn, Mads Mikkelsen a další

Pařba o Vánocích

Nová DVD

Když vedoucímu pobočky jeho upjatá sestra ve funkci generální ředitelky společnosti pohrozí, že pobočku zavře, rozhodne se zachránit situaci velkolepým vánočním večírkem, na kterém by ulovil významného klienta. Ale večírek se mu poněkud vymkne z rukou…

Pařba o Vánocích, USA 2016, komedie, 116 min., režie: Josh Gordon, Will Speck, hrají: T.J. Miller, Jennifer Aniston, Jason Bateman, Kate McKinnon, Olivia Munn a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám