Hlavní obsah

Karel Gott vystoupí 31. května v pražské Hybernii

Právo, ČTK, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karel Gott se po zdravotních problémech vrací na pódia. Zpěvák vystoupí 31. května v pražském Divadle Hybernia na koncertu s názvem Karel Gott still aLIVE. Zaznějí jeho největší hity i duety s pozvanými hosty. Termíny dalších Gottových vystoupení se bude veřejnost průběžně dozvídat na jeho oficiálním facebookovém profilu. Informovala o tom manažerka Karla Gotta Aneta Stolzová.

Foto: Petr Horník, Právo

Karel Gott se vrací na pódia.

Článek

Vstupenky na pražský koncert jsou v prodeji od pátku v pokladně Divadla Hybernia v Praze a v předprodejní síti Ticketportal.

„Po nedobrovolné pauze, která byla způsobena mými zdravotními problémy, cítím, že prožívám jakýsi restart. Vracím se na pódia za svými příznivci,“ uvedl Gott. „Přál jsem si však, aby můj návrat byl postupný. Prostě jsem nechtěl přepálit startovní čáru. Po dlouhé zpěvácké cestě a nespočtu velkých koncertů ve sportovních halách jsem se proto po 55 letech vrátil na malé pódium do Malostranské besedy. V květnu mě čeká Divadlo Hybernia, a kdo ví, kam se posunu třeba příští rok. Prostě jsem still aLIVE, ač stár, představte si, stále žiju,“ dodal.

Večerem v Divadle Hybernia v Praze provede moderátor a scenárista Libor Bouček, který za doprovodu Boom!Bandu Jiřího Dvořáka přivítá na pódiu hosty koncertu Evu Pilarovou, Ilonu Csákovou, Dashu, Vojtěcha Dyka a Petra Koláře.

Již dříve Karel Gott oznámil, že vystoupí na slovenském festivalu Topfest v Piešťanech. Představí se na něm 1. července.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám