Hlavní obsah

V Praze se kapely utkají o účast na polském Przystanku Woodstock

Právo, jaš

Několik hudebních skupin ze středoevropského regionu se v pražském Lucerna Music Baru utká o účast na letošním srpnovém festivalu Przystanek Woodstock v Polsku. Takzvané Eliminace se uskuteční již 9. dubna.

Foto: Warner Music

Česká kapela The Snuff hrála na Przystanku Woodstock loni.

Článek

Na akci se představí čeští Idio & Idio, Cox & Vox, Czech It, Projekt Parabelum, Pearly Seconds, Fish Face, Hanta, dále Edgar ze Slovenska a maďarští Leader Kills. Hosty budou naši The Snuff, kteří na vlastní kůži zažili atmosféru hlavní scény na Przystanku Woodstock 2016, a švédská metalcoreová kapela The Unguided.

Pořadatelé z Nadace Wielka Orkiestra Światecznej Pomocy a pražské agentury MusicMap hlásí, že se letos do Eliminací přihlásilo 131 skupin. V minulém ročníku si při pražských Eliminacích vybojovaly účast na prestižním polském festivalu Denoi, BarBar Punk a slovenští Bod omylu.

Na Open Air festival Przystanek Woodstock je i letos vstup zdarma. Uskuteční se v polském městě Kostrzyn 3. až 5. srpna. Pořadatelé očekávají až půl miliónu návštěvníků. Jeho hlavní organizátor Jurek Owsiak byl v roce 2015 v Los Angeles vyhlášen za nejlepšího promotéra světa.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám