Hlavní obsah

Nová alba: Depeche Mode, James Blunt, Anna K., Sebastian a další

Právo, Jaroslav Špulák

Tento týden je na novinky bohatý. Čerstvá deska Depeche Mode zcela jistě patří k nejočekávanějším počinům v tomto roce. Zajímavá je i nová deska Jamese Blunta či návrat zpěvačky Anny K. po šesti letech od předešlé nahrávky. Nechybí hudební mládí, tedy Sebastian a Jakub Ondra.

Článek

Depeche Mode: Spirit

Foto: Columbia

Nová alba

Na svém v pořadí čtrnáctém studiovém albu nabízí britská kapela Depeche Mode poměrně temný zvuk. Písně jsou ve velké míře o společensko-politických otázkách současného světa. Rozhodně jde o jednu z nejzajímavějších desek kapely za posledních dvacet let.

James Blunt: The Afterlove

Foto: Warner Music

Nová alba

The Afterlove je pátým albem britského zpěváka a skladatele Jamese Blunta. Autorsky se na něm podíleli i Ed Sheeran nebo Ryan Tedder z OneRepublic. Zatímco Tedder je podepsán pod singlem Love Me Better, Sheeran pro Blunta napsal Make Me Better, jež už byla rovněž publikována.

Anna K.: Světlo

Foto: BrainZone

Nová alba

Anna K. vydává po šesti letech album Světlo. Předznamenal ho singl Vždycky se budeme znát, který se stal jednou z nejhranějších skladeb tuzemských rádií. Za kolekcí nových písní stojí především životní partner Anny K., skladatel, kytarista, textař a producent Tomáš Vartecký.

Sebastian: Hvězdy

Foto: Warner Music

Nová alba

Mladý český zpěvák a skladatel Sebastian přichází po několika úspěšných singlech se svým debutovým albem. Jsou na něm svěží poprockové písničky. Minulý týden zahájil koncertní turné ke své desce.

Jakub Ondra: Old Town Square

Foto: Sony Music

Nová alba

První album českého písničkáře Jakuba Ondry vyšlo u německé pobočky Sony Music. Tamní lovci talentů ho objevili při hraní na ulici a brzy s ním podepsali nahrávací smlouvu. Na desce jsou delikátní skladby prezentované v dobrém písničkářském rozpoložení.

Poutníci: Zlatá éra 1983 - 1991

Foto: Supraphon

Nová alba

Třicet let od vydání debutového alba skupiny Poutníci vychází kompilace s příznačným názvem Poutníci – Zlatá éra 1983–1991. Jsou na ní první dvě alba kapely a některé další raritní záznamy.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám