Hlavní obsah

Foo Fighters slibují Praze všechny zásadní hity

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americká rocková skupina Foo Fighters přijede 27. června do pražské O2 Arény. Oficiální předprodej vstupenek začne 3. března.

Foto: Live Nation

Foo Fighters

Článek

Kapela Foo Fighters vznikla kvůli smrti Kurta Cobaina. Bývalému členovi Nirvany Davu Grohlovi nezbylo v roce 1994 nic jiného než si po smrti této ikony založit vlastní projekt. Podařilo se mu slušně proslavit a vystupovat s ním v největších halách. Letos bude kvintet v Evropě hrát hlavně na hudebních festivalech a Praha bude patřit mezi několik málo měst, kde Foo Fighters nabídnou sólo koncert.

Skupina vydala osm studiových alb. Fandům prý v Praze nabídne „všechny zásadní hity”. Sestavu teď tvoří: Dave Grohl (zpěv a kytara), Taylor Hawkins (bicí), Nate Mendel (basa), Chris Shifl ett (kytara) a Pat Smear (kytara).

Členové Fan klubu mohou získat lístky od 1. března v 10:00, oficiální předprodej začne až 3. března v 10:00 v síti Ticketportal. Ceny jsou v rozmezí 1790–2290 korun.

Reklama

Výběr článků

Načítám