Hlavní obsah

Filmové premiéry: T2 Trainspotting, Mlčení, Zlato, Lék na život a V sedmnácti

Právo, Věra Míšková

Do kin jde pokračování kultovního filmu T2 Trainspotting. Martin Scorsese natočil hisotrické drama Mlčení. Matthew McConnaughey hraje hlavní roli ve filmu Zlato. Ve švýcarských Alpách hledají boháči Lék na život. Dva Francouzi zakoušejí nástrahy mládí ve filmu V sedmnácti.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Filmové premiéry 6. týden

Článek

T2 Trainspotting

Trailer k filmu T2 TrainspottingVideo: Falcon

Renton, který před dvaceti lety obral své kamarády o pořádný balík peněz, se vrací do Skotska, které nikdo ze zbývajících tří neopustil. Očekávají ho i další staří známí: smutek, ztráta, radost, pomsta, nenávist, přátelství, láska, touha, strach, výčitky, heroin, sebedestrukce a smrtelné nebezpečí.

T2 Trainspotting, Velká Británie 2017, tragikomedie, 117 min., režie: Danny Boyle, hrají: Ewan McGregor, Ewen Bremner, Jonny Lee Miller, Robert Carlyle a další.

Mlčení

Trailer k filmu MlčeníVideo: Bioscop

V polovině 17. století je Japonsko zcela uzavřené kontaktu se západními mocnostmi. Křesťanství je zde postavené mimo zákon a křesťané musí svou víru skrývat. Dva portugalští jezuité, otec Rodrigues a otec Garupe, se tam vydávají s velmi nebezpečným cílem: najít svého učitele, otce Ferreiru, který se prý zřekl víry...

Mlčení, Tchaj-wan/ Mexiko/ USA 2016, historické drama, 161 min., režie: Martin Scorsese, hrají: Adam Driver, Liam Neeson, Andrew Garfield a další.

Zlato

Trailer k filmu ZlatoVideo: Freeman Ent.

Podle skutečného příběhu těžebního skandálu Bre-X Mineral Corporation na počátku 90. let natočil režisér Stephen Gaghan dobrodružný thriller s Matthewem McConnaugheym v hlavní roli.

Zlato, USA 2016, thriller, 121 min., režie: Stephen Gaghan, hrají: Matthew McConnaughey, Edgar Ramírez, Bryce Dallas Howardová a další.

Lék na život

Trailer k filmu Lék na životVideo: CinemArt CZ

Mladý a ambiciózní manažer Lockhart dostane jednoduchý úkol. Přivézt ze sanatoria ve Švýcarských Alpách pana Pembrokea, nepostradatelnou hlavu jejich společnosti. Léčebna, kam se před časem uchýlil, poskytuje vyčerpaným boháčům speciální očistnou léčbu. Ale nabízené procedury možná nejsou tak úplně běžné...

Lék na život, USA, Německo 2016, thriller, 146 min., režie: Gore Verbinski, hrají: Jason Isaac, Dane DeHaan, Mia Gothová a další.

V sedmnácti

Trailer k filmu V sedmnáctiVideo: Film Europe

Sedmdesátiletý francouzský klasik André Téchiné zachycuje ve svém filmu dvojici sedmnáctiletých kluků z francouzského maloměsta, jejichž turbulentní vztah začíná nenávistnými výpady a školní šikanou, ale postupně se vyvíjí v křehké intimní pouto.

V sedmnácti, Francie 2016, romantické drama, 116 min., režie: André Téchiné, hrají: Sandrine Kiberlain, Kacey Mottet Klein a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám