Hlavní obsah

ŽEBŘÍČEK: Horor Kruhy sesadil oblíbenou komedii

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Romantickou komedii Všechno nebo nic, která tři týdny vedla v návštěvnosti českých kin, překonalo hororové drama Kruhy z USA. Za poslední víkend novinku navštívilo 28 437 diváků.

Foto: CinemArt

Horor kruhy obsadil první příčku navštěvovanosti českých kin hned během prvního víkendu po uvedení.

Článek

Snímek F. Javiera Gutiérreze se odehrává třináct let po událostech předchozího dílu. Klasický příběh o vraždícím filmu doprovázený telefonátem, ve kterém neznámý hlas slibuje smrt do sedmi dnů každému, kdo videokazetu zhlédne, potká i studentku Julii (Matilda Anna Ingrid Lutz). Jako jedinou záchranu před smrtí vidí v pochopení videa Samary, dívky ze studny. Pátrání po dívčině osudu zavede Julii na cestu ohrožující její život stejně, jako slib smrti v telefonu.

Na druhé místo byla sesazena komedie Všechno nebo nic režisérky Marty Ferencové. Dvě kamarádky Linda (Tatiana Pauhofová) a Vanda (Klára Issová), spolu vedou malé knihkupectví a navzdory neustálým vztahovým peripetiím se snaží najít toho pravého. Děj zpestřuje plachý a introvertní gay Edo (Ľuboš Kostelný) a příběhem zamíchají dva muži. Developer Jakub (Michał Żebrowski), který učaruje Lindě, a Vandin bývalý profesor z vysoké školy Aladar (Krzysztof Tyniec), jehož je Vanda ochotná si vzít, „protože ji má rád“.

Foto: Bioscop CZ

Upoutávka na film Všechno nebo nic

Na třetím místě se umístila pohádka Anděl Páně 2 režiséra Jiřího Stracha. Ta svým poutavým příběhem s herci Ivanem Trojanem, Jiřím Dvořákem a Jiřím Bartoškou v hlavních rolích utržila 127 miliónů korun, a po deseti týdnech v distribuci se tak stala komerčně nejúspěšnějším českým filmem promítaným v tuzemských kinech.[celá zpráva]

Na čtvrté místo se dostal film Psí poslání natočený podle stejnojmenného knižního bestselleru Bruce W. Camerona.

Návštěvnost kin - poslední víkend
PoziceMinulý týdenFilmPočet návštěvníků za víkend
1.-Kruhy28 437
2.1.Všechno nebo nic27 479
3.3.Anděl Páně 224 148
4.2.Psí poslání23 877
5.6.Zpívej16 706
6.5.Spojenci11 079
7.-Lego Batman Film10 748
8.8.Rozpolcený8 076
9.-Jackie7 494
10.9.La La Land6 819
Zdroj: Unie filmových distributorů

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám