Hlavní obsah

Filmové premiéry: Všechno nebo nic, Pod rouškou noci, Odysea, Kluci a Proč právě on?

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Táňa Pauhofová a Klára Issová hrají hlavní hrdinky nové české komedie Všechno nebo nic. John Hamburg, scenárista komedií Fotr je lotr, Jeho fotr, to je lotr! a Fotři jsou lotři, přivádí do kin další rodinnou komedii Proč právě on? Pod rouškou noci je mafiánské drama z 20. let minulého století. Odysea je výpravná biografie rodiny Cousteaových. Se školní šikanou se potýkají hrdinky švédského dramatu Kluci.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Filmové premiéry 2. týden

Článek

Všechno nebo nic

Trailer k filmu Všechno nebo nicVideo: Bioscop

Linda a Vanda jsou pohledné třicítky a spolumajitelky malého knihkupectví v centru města. Linda je rozvedená, vzdělaná, praktická, má malou dceru a pocit zodpovědnosti. Ten naopak chybí Vandě, svobodné, veselé, nezávislé krásce, která sice muže přitahuje jako magnet, ale její živelnosti žádný nestačí. A tak hledá toho pravého...

Všechno nebo nic, ČR 2016, romantický, 107 min., režie: Marta Ferencová, hrají: Táňa Pauhofová, Klára Issová, Michał Żebrowski, Pawel Delag, Ondřej Sokol a další.

Proč právě on?

Upoutávka na film Proč právě on?Video: CinemArt

Milující táta se na vlastní kůži přesvědčí o tom, že nejhorší sny se mohou plnit klidně i o Vánocích, kdy s celou rodinou přijel za dcerou Stephanii a jejím přítelem Lairdem. Jeho milovaná dcera, světlo jeho života, si totiž nabrnkla bláznivě potetovaného, brutálně upřímného, bezohledně bezstarostného a naprosto výstředního počítačového multimilionáře.

Proč právě on?, USA 2016, komedie, 110 min., režie: John Hamburg, hrají: James Franco, Bryan Cranston, Megan Mullally, Zoey Deutchová

Pod rouškou noci

Trailer k filmu Pod rouškou nociVideo: Freeman Ent.

Prohibice ve 20. letech rozhodně nezastavila tok kořalky v ilegální síti gangstery provozovaných náleven. Kdokoliv s dostatečně velkými ambicemi a silnými nervy má příležitost dostat se k moci a penězům. Joe Coughlin, syn náčelníka bostonské policie, již dávno hodil za hlavu svou přísnou výchovu a s vidinou zisků přešel na druhou stranu zákona.

Pod rouškou noci, USA 2016, drama, 129 min., režie: Ben Affleck, hrají: Zoe Saldana, Elle Fanningová, Ben Affleck, Sienna Millerová a další.

Odysea

Trailer k filmu OdyseaVideo: Film Europe

Rok 1946. Kapitán Jacques Cousteau si díky vynálezu akvalungu může pořídit vysněnou vilu u Středozemního moře. Své syny zasvěcuje do tajů potápění a zázračného světa ticha. Zdánlivé idylické rodinné soužití naruší Jacquesova touha po dobrodružství...

Odysea, Francie 2016, biografický, 122 min., režie: Jérôme Salle, hrají: Audrey Tautouová, Lambert Wilson, Pierre Niney, Chloe Hirschmanová a další.

Kluci

Trailer k filmu KluciVideo: Film Europe

Kim, Momo a Bella jsou kamarádky, které se potýkají se školní šikanou. Když ochutnají nektar bobulí tajemné květiny, netuší, že je rostlina dokáže proměnit v kluky. Kouzlo však může trvat jen jednu noc…

Kluci, Švédsko 2015, drama, 106 min., režie: Alexandra-Therese Keiningová, hrají: Tuva Jagellová, Emrik Öhlander, Wilma Holmén, Vilgot Ostwald Vesterlund a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám