Hlavní obsah

Nová alba: Nine Inch Nails, Kid Cudi či Maria Taylor

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Konec loňského roku přinesl ještě tři velice zajímavé počiny, na které s mírným zpožděním upozorňujeme. Zvláště příznivci americké skupiny Nine Inch Nails budou jistě rádi, že jejich oblíbenci neusnuli na vavřínech a tvoří dál.

Článek

Nine Inch Nails: Not The Actual Events (EP)

Foto: The Null Corporation

Nová alba

Nine Inch Nails představili nové EP. První ochutnávkou byl singl Burning Bright (Field on Fire), který je emotivní a vytváří napětí. Deska sama má pouze pět skladeb, kapele se ale podařilo vtěsnat na ni celou škálu vjemů. Na pomoc si přizvala několik slavných kolegů, jsou mezi nimi Dave Grohl či Dave Navarro.

Kid Cudi: Passion, Pain & Demon Slayin’

Foto: Republic

Nová alba

Šesté studiové album amerického hudebníka, který se na něm probírá svými oblíbenými hudebními styly a kráčí od hip-hopu až k alternativnímu popu. Kolekce trvá bezmála devadesát minut, je rozdělena na čtyři části.

Maria Taylor: In The Next Life

Foto: Flower Monn Records

Nová alba

Pozoruhodná deska americké indiefolkové zpěvačky, hudebnice a skladatelky Marie Taylor. Písničky mají velmi silnou energii, jsou naléhavé a přitom je jejich autorka prezentuje s lehkostí a nadhledem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám