Hlavní obsah

Nové knihy: Miketa, Kučík, Howey i Claytonová

Právo, František Cinger

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vydávání knih se nikdy nezastaví. K dispozici jsou příběhy českých podnikatelů, pohádky, sci-fi příběhy i rodinná dramata. Samozřejmě i audioknihy a komiksy.

Článek

Kamil Miketa:

Mapa úspěchu

Nové knihy

Mladá fronta, 192 stran, 299 Kč

Vladimír Kučík:

Mami, vypravuj mi pohádku

Nové knihy

Pohádkové příběhy vyprávěné maminkou dceři Evičce, která se moc těší na vánoční svátky. Poslední vypráví o Štědrém večeru, kdy už jsou rozdány všechny dárky a znějí zvony, svolávající všechny lidi dobré vůle...

Olympia, 114 stran, 299 Kč

Hugh Howey:

Silo 3: Prach

Nové knihy

Kultovní román Silo čtenářům představil fascinující a propracovaný postapokalyptický svět podzemních základen. V závěrečném dílu trilogie, se tento svět dobere svého konce. Operace Padesát Světového řádu spěje k vyvrcholení, to však bude jiné, než mohl kdokoli očekávat.

Knižní klub, přeložil Jiří Engliš, 368 stran, 349 Kč

Stacy Robinsonová:

Pod povrchem

Nové knihy

Bohatý podnikatel Michael, krásná žena Claire a sedmnáctiletý talentovaný syn Nicholas. Jenomže idyla bere za své ve chvíli, kdy se Nicholas předávkuje drogami a upadne do kómatu a Michael, kvůli němuž se Claire vzdala vlastní kariéry, chce svou ženu opustit.

Ikar, přeložila Zdeňka Zvěřinová, 400 stran, 349 Kč

Alice Claytonová:

Nabíječ, Hřebec, Samec Box

Nové knihy

Tři knihy, které nejen pobaví, ale za dlouhých zimních večerů i správně naladí. Zasmějete se u škádlivého příběhu Růžové košilky, budete bez sebe napětím, kdo nakonec vyhraje v souboji o vnadnou Vivian, a zasníte se u představy veterináře k nakousnutí.

Mladá fronta, 752 stran, 499 Kč

Zbraslavská kronika

Nové knihy

Mimořádné literární dílo českého středověku, vznikající v letech 1305–1339 v cisterciáckém klášteře na Zbraslavi. Literární kvality tohoto latinského rukopisu, dostupného v českém překladu, vedly k rozhodnutí uvést pasáže jako rozhlasovou četbu na pokračování.

Radioservis, CD mp3, 4:37 hodin, 299 Kč

Martin Maršálek:

Osadní toulky II.

Nové knihy

Nohejbal na trampských osadách v okolí Praha – Sázava. Po předchozím putování v povodích Vltavy a Berounky druhý díl přivádí čtenáře mezi Ajax, Údolí slunce, Staré kamarády, Údolí Zlatého potoka, Toronto, Údolí ticha, Kondora, Měsíční údolí, Ztracenou stopu...

Mladá fronta, 224 stran, 279 Kč

Alejandro Jodorowsky, Georges Bess

Bílý láma

Nové knihy

I když si knihu určitě zamilují všichni příznivci Tibetu, tak v komiksu není tahle končina idylickým místem k životu. Vládne tu krutost a víc než osvícených mnichů je těch, kteří se jen snaží nahrabat si prachy a udržet moc. Není to žádná agitační brožurka. A o to působí silněji.

Crew, přeložil Richard Podaný, 304 stran, brožované 789 Kč, vázané 1099 Kč

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám