Hlavní obsah

Nová alba: Flattus, DJ Wich či Jarret

Právo, Jaroslav Špulák

Po Vánocích zpravidla nová alba nevycházejí. Vraťme se tedy ještě k několika zajímavým, která se objevila v posledních dnech před svátky. Jde o naše Flattus, DJ Wiche, Jarret nebo The Odd Gifts.

Článek

Flattus: Selfie

Foto: archív kapely

Nová alba

Nové album pražské crossoverové kapely je pestré, energické a ambiciózní. Podílelo se na něm i několik zajímavých hostů, od vokalistů až po další muzikanty. Kolekci produkoval Michal Skořepa.

DJ Wich: Veni, Vidi, Wich

Foto: Golden Touch Records

Nová alba

Na svém třetím sólovém albu představuje DJ Wich svou aktuální tvorbu. Pro její zrealizování si pozval řadu hostů z české i slovenské scény. Jsou mezi nimi Rytmus, Majk Spirit, Marpo, Ben Cristovao a další.

Jarret: Soulásky a samolásky

Foto: Indies Scope

Nová alba

Chytlavé písně podpořené skvělými vokály řadí libereckou kapelu mezi špičku naší folkrockové scény. Jarret  se i na nové nahrávce prezentuje slušnými texty, energickým projevem a hudební vytříbeností. Producent Peter Binder dokázal tyto atributy spojit v zajímavý celek.

The Odd Gifts: Migrant Songs

Foto: Indies Scope

Nová alba

Indiepopové skladby The Odd Gifts v sobě nesou zprávu o krizi našeho směřování. Kapela The Odd Gifts je projektem zakládajícího člena formace Eggnoise Ondřeje Galušky. Na nové desce se odvážila překročit příjemné nekonfliktní pozlátko současné popkultury.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám