Hlavní obsah

Čtvrtníčkův autobazar na stříbrném plátně

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Populární hochštapler Kája Čížek ze sitcomu Autobazar Monte Karlo to dopracoval až na stříbrné plátno. Postava ztvárněná Petrem Čtvrtníčkem bude k vidění 7. prosince v pražském kině Dlabačov, kde v předstihu promítnou celou druhou řadu seriálu. Diváci internetové televize Stream.cz si na závěrečný díl musí počkat do pondělí 19. prosince.

Foto: Stream.cz

Petr Čtvrtníček

Článek

„Ve středu 7. prosince proběhne jedinečná projekce všech jedenácti epizod, kterou uvede seriálový Kája Čížek osobně. Kromě celé druhé série, včetně dvou dílů v exkluzivní předpremiéře, bude k vidění ještě speciální sestřih ze zákulisí seriálu,” řekla za tvůrce Eva Albrechtová.

Fanoušci českého podnikavce se tak dozvědí vše o jeho obchodních metodách holení „jednoho makovce za druhým“, v nichž mu pomáhají asistentka Bublina (Lucie Polišenská) a mechanik Bóďa (Jaroslav Plesl).

Vstupenky na pokračování úspěšného sitcomu, jehož první série překročila na internetové televizi Stream.cz deset miliónů zhlédnutí, lze zakoupit v předprodeji za 100 korun nebo na místě za 150 korun.

Ve vedlejších rolích uvidíme Evu Nosálkovou Leinweberovou, Lubora Šplíchala, Miki Křena, Leoše Nohu, Martina Myšičku, Jana Dolanského, Pavla Šimčíka, Ondřeje Bauera a další.

Reklama

Výběr článků

Načítám