Hlavní obsah

Rammstein přijedou v květnu do pražského Edenu

Právo, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Německá rocková skupina Rammstein vystoupí 28. května na fotbalovém stadiónu Slavie v Eden Aréně v Praze. Oznámila to pořádající agentura Live Nation. Vstupenky v ceně od 1490 do 2250 Kč se začnou prodávat 25. listopadu v devět hodin ráno.

Foto: Live Nation - Bryan Adams

Rammstein míří na další koncert do Prahy.

Článek

Pořadatel koncertu Live Nation v tiskové zprávě sdělil, že na základě úspěšné koncertní série z tohoto roku, která zahrnovala i vystoupení na festivalech v Buenos Aires nebo Chicagu, budou Rammstein pokračovat v koncertování i v roce 2017.

Do Prahy se dynamické německé uskupení vrátí po téměř šesti letech od svého posledního vyprodaného koncertu v O2 areně. Tentokrát se však svým fanouškům představí pod širým nebem.

Rammstein vznikli v Berlíně v roce 1994. Jejich debutové album Herzeleid vyšlo o rok později. Od té doby si kapela připsala na konto šest studiových alb, z nichž to poslední, Liebe ist für alle da, vyšlo v roce 2009. Do světa poslala i dvě koncertní desky a jedno album hitů.

Největší obdiv svých fanoušků Rammstein sklízejí na koncertních pódiích. Jejich živá vystoupení jsou plná pyrotechnických efektů, obscénních gest, vizuálních triků a především energie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám