Hlavní obsah

Diváci mohou spolurozhodovat i o programu Slavíka

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Letos mohou diváci hlasovat nejen o vítězích ankety Český slavík Mattoni, ale také se částečně podílet na rozhodnutí, kdo bude vystupovat během slavnostního vyhlášení v sobotu 26. listopadu v přímém přenosu televize Nova.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Lucie Bílá bude jednou z účinkujících na slavnostním večeru.

Článek

Vedle Lucie Bílé, Ewy Farné, Mariky Gombitové, Miroslava Žbirky, Marka Ztraceného, Sebastiana a skupin Kabát, Jelen či Slza se má objevit i jeden z mladých umělců, o kterém rozhodne veřejnost.

Foto: Warner Music

Voxelovo nové album pokřtí v úterý v Paláci Akropolis Xindl X.

„O jednom z účinkujících rozhodnou sami posluchači v tzv. rozstřelu. Český slavík Mattoni se totiž rozhodl dát šanci začínajícím mladým interpretům a skupinám. Odborná porota z nich vybrala čtyři, kteří sice nejsou úplní začátečníci, ale znají je spíše návštěvníci různých hudebních serverů. Střední a starší generaci nejsou tolik známí. Jsou to zpěváci Pavel Callta a Voxel, skupiny Atmo Music a Mirai,” sdělili ve středu pořadatelé ankety.

Fanoušci mohou hlasovat na ceskyslavikmattoni.cz. Umělec, který obdrží nejvíc hlasů, vystoupí vedle známých hvězd na ceremonii, kterou bude moderovat Ondřej Sokol. Na stejné stránce pokračuje také hlavní hlasování, a to až do 20. listopadu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám