Hlavní obsah

Nová DVD: Podfukáři 2, Můj král, Hra peněz a Rudý kapitán

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tento týden vychází pokračování úspěšného filmu o iluzionistech s názvem Podfukáři 2. Emmanuelle Bercotová hraje hlavní roli ve filmu Můj král a dostala za ni cenu loni v Cannes. Jodie Fosterová natočila Hru peněz s Georgem Clooneym, Julií Robertsovou a Jackem O´Connellem. Oldřich Kaiser hraje hlavní roli v thrilleru Rudý kapitán.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 43. týden

Článek

Podfukáři 2 

Špičkoví iluzionisté ze skupiny Čtyři jezdci se vracejí ve svém druhém dobrodružství, aby na svém celosvětovém turné předvedli kousky přesahující hranice lidského chápání a posunuli hranice jevištních iluzí do nových výšin.

Podfukáři, USA 2016, akční komedie, 115 min., režie: Jon Murray Chu, hrají: Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Dave Franco a Lizzy Caplan a další. 

Můj král

Herečka, scenáristka a režisérka Maïwenn ve svých filmech účtuje s mnoha traumaty přinesenými z rodinného i profesního života. Hrdinkou jejího filmu je Tony, přijatá po lyžařské nehodě do rehabilitačního centra. Závislá na péči zdravotnického personálu a lécích proti bolesti, zpětně hodnotí svůj vztah s mužem jménem Georgio.

Můj král, Francie, 2015, drama, 130 min., režie: Maïwenn, hrají: Emmanuelle Bercotová, Vincent Cassel, Louis Garrel, Isild Le Besco a další.

Hra peněz

Moderátora televizní finanční show Leeho překvapí ve studiu muž, který pod vlivem pořadu investoval, přišel o peníze a chce moderátora v přímém přenosu zabít. V průběhu napínavého střetu jsou Lee a jeho produkční Patty nuceni pustit se do boje nejen s útočníkem, ale také s časem, aby rozpletli konspiraci, ukrývající se na pozadí současných obchodních trhů.

Hra peněz, USA 2016, drama, 95 min., režie: Jodie Fosterová, hrají: George Clooney, Julia Robertsová, Jack O´Connell a další.

Rudý kapitán

V roce 1992 se mladý detektiv Richard Krauz dostává k případu mrtvoly bývalého kostelníka Kloknera, vykopané z hrobu - s hřebíkem v hlavě. Krauz zjišťuje, že za jeho umučením stojí bývalá StB a nikdy nenalezený spis zachycující zločiny kněží, na jejichž základě StB církev vydírala. Případem posedlý Krauz se vydává hledat muže, ke kterému vedou stopy.

Rudý kapitán, ČR/ SR/ Polsko 2016, krimi thriller, 115 min., režie: Michal Kollár, hrají: Oldřich Kaiser, Maciej Stuhr, Martin Finger, Michal Suchánek a další. 

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám