Hlavní obsah

Top Dream Company pěkně zrají. A ve čtvrtek rozfunkují Prahu

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Skupina Top Dream Company se proslavila ostrým funkem s dechovou sekcí a několika střídajícími se zpěváky. V pražském Jazz Docku oslaví ve čtvrtek už dvanácté narozeniny, a to poprvé s novým zpěvákem Kubou Vaňasem.

Foto: Top Dream Company

Top Dream Company

Článek

Desetičlenná kapela z Prahy si libuje ve funku, soulu, disku a nebojí se ani reggae či latiny. Formace pod vedením trumpetisty Petra ” Harmyho” Harmáčka spolupracovala s řadou českých i zahraničních zpěváků a vydala několik CD a DVD.

Foto: Top Dream Company

Top Dream Company se zpěvákem Kubou Vaňasem uprostřed

„Ano, už si mydlíme to svý funky 12 let a chceme to pořádně oslavit, tak všichni přijďte, protože my budeme rádi a společně si to užijeme. Výmluvy na děti, školu a zaměstnání neexistují, neboť druhý den je svátek a volno. Uslyšíte nové věci z připravovaného LP, uvidíte nás pěkně voháknutý, zatančíte si, dáte si super drink na baru, pokecáme si, jak se všichni máme a tak a tak, jak to prostě na narozeniny bývá. Začínáme ve 21 hodin,“ vzkázala kapela.

Zpěvák Kuba Vaňas řekl Novinkám, že „fanoušci by měli určitě přijít do Jazz Docku, protože budou čtyři úplně nové písničky, které snad příští rok vyjdou na EP.“

Autorem jejich nového klipu Xstát je Adam Koller.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám