Hlavní obsah

Tancují pankáči i matky s dětmi. Polemic zveřejnil klip Tancuj

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Slovenský Polemic, který slaví 27 let na scéně, uvádí premiéru klipu Tancuj na Novinkách. Tančí v něm desítky fanoušků skupiny od pankáčů po matky.

Polemic: Tancuj Video: PolemicCinema

 
Článek

Videoklip vznikal na festivalech celé léto. Režii klipu, který diváka zavede i do zákulisí kapely, měl na starosti úspěšný slovenský filmař Marek Mackovič.

„Klip má dvě linie. První je o lásce k tanci. Lidé to u našeho provizorního tancomatu, který jsme na festivalech postavili, dokazují svojí originalitou a speciálními kreacemi. Druhá linie ukazuje, co zažívá Polemic celé léto. Cestování, festivaly, slunce, koncertování a v neposlední řadě tanec, který je vlastně se vším spojený,“ řekl kytarista a zpěvák Polemicu Michal „Mickey Mouse“ Novácky.

„Je to jednoduše přehlídka fanoušků, kteří nesedí doma na zadku a raději se v létě aktivně baví na živou muziku,“ dodala kapela.

„Lidé mají z písničky radost. Alespoň tak se to zdá nám, když se díváme z pódia. Nakonec je tato atmosféra zachycená i v klipu. Když se Petko během koncertů ptá lidí, jaké je heslo tohoto léta, z davu se vždy ozve: Tancuj! Nás to velmi těší a děkujeme,“ uzavřel Michal „Mickey Mouse“ Novácky.

Reklama

Výběr článků

Načítám