Hlavní obsah

Absolonová se vrací

Právo, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po mateřské dovolené se do divadla Studio DVA vrací zpěvačka Monika Absolonová. Její návrat proběhne v rámci 50. reprízy české verze muzikálu Evita. Od 23. září se tedy bude držitelka Ceny Thálie objevovat v roli Evy Perón, kterou poprvé ztvárnila před rokem a půl, opět bez alternace.

Foto: ČTK

Evita, jak ji ztvárnila Monika Absolonová.

Článek

Do konce letošního roku je naplánováno sedm repríz. V prodeji je i omezený počet jedenácti představení v roce 2017. Po celou minulou divadelní sezónu zpěvačku v hlavní roli úspěšného díla Tima Rice a Andrewa Lloyda Webbera zastupovala Radka Fišarová.

„Těším se moc, ale pochopitelně cítím i jistou obavu, protože jsem v životě ještě nevynechala celou divadelní sezónu. Doufám, že jsem nezapomněla přirozený pohyb na jevišti a že na mě nezapomněli diváci v hledišti!“ říká Absolonová.

V režii Ondřeje Sokola se vedle Moniky Absolonové objevují Karel Roden coby prezident Perón a v roli Che Peter Strenáčik. České texty Michaela Prostějovského doprovází živý orchestr pod vedením Kryštofa Marka, který se podílel již na prvním uvedení muzikálu v divadle Spirála v roce 1998.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám