Hlavní obsah

S Predátorem si nedají pokoj. Místo Arnieho asi Benicio Del Toro

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Recyklace sci-fi klasik z osmdesátých let nebere konce. Protože s Arnoldem Schwarzeneggerem už do vzdálenější budoucnosti nelze počítat, vymysleli si v Hollywoodu nový díl, kde by mohl hrát Benicio Del Toro.

Foto: Freeman Ent.

Benicio Del Toro v krimi dramatu Sicario

Článek

Novinku by měl režírovat Shane Black pod křídly společnosti 20th Century Fox. Příběh zatím není znám, prý by měl mít více hlavních postav, přičemž ústřední bude chlapík ztvárněný Beniciem Del Torem.

Po měsících jednání, kdy se nevědělo, jestli herec bude mít čas, se situace vyjasnila a další Predátor se podle hollywoodského tisku zřejmě začne natáčet v únoru 2017. Studio to ale ještě nepotvrdilo oficiálně.

Del Toro nikdy nebyl typický akční „řezník”, který by se vyžíval v komerčních filmech. Spíše až v poslední době se mluví o tom, že zavítá do popcornového světa Star Wars.

V roce 2015 si zahrál v brilantním dramatu z mexicko-amerického pohraničí  Sicario. Kritika byla nadšená a už se připravuje další díl Soldado, který se zaměří hlavně na jeho postavu.

Foto: 20th Century Fox

Mladý Arnold Schwarzenegger v Predátorovi

Původní Predátor z osmdesátých let byl výjimečný film, který chtěl leckdo napodobovat, ale nedařilo se. Predátora 2 natočili v roce 1990 bez Arnolda Schwarzeneggera a zmatený děj se přesunul z džungle do města. Fanoušci namlsaní vypiplanou „jedničkou“ museli být logicky zklamaní. Ještě pozdější Vetřelec vs. Predátor byl podle recenzí jen ubohou slátaninou.

Režisér Shane Black se domnívá, že napraví vesmírnému monstru pověst vlastním původním scénářem.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám