Hlavní obsah

Zpěvačka Kesha už netvrdí, že byla zneužívána

Právo, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americká zpěvačka Kesha již nebude v soudním procesu s producentem Dr. Lukem tvrdit, že jím byla zneužívána. Právníci této hudební naděje totiž předali soudu v New Yorku nové dokumenty, jejichž obsah zatím není známý, ale prý celou věc zásadně mění.

Foto: Sony Music

Kesha nicméně v soudní při pokračuje.

Článek

Každopádně v nich podle amerických médií uvedli, že obvinění ze zneužívání již nebudou používat jako důkazy o tom, že Dr. Luke porušil podmínky smlouvy. Stalo se tak dva týdny poté, co zpěvačka stáhla žalobu na producenta v Kalifornii.

Připomeňme, že Kesha zažalovala Dr. Lukea v říjnu 2014 s tím, že sexuální zneužívání a týrání z jeho strany začalo krátce poté, co jako osmnáctiletá podepsala smlouvu s jeho vydavatelstvím Kemosabe Records. Žalobou, kterou mediálně řádně nafoukla, chtěla dosáhnout ukončení své smlouvy s vydavatelstvím, protože pro ni už mimo jiné nebyla zajímavá ani výhodná. V tom jí ale newyorský soud letos v únoru nevyhověl. Začátkem dubna pak téměř všechny body z její žaloby pro nedostatečné důkazy odmítl. Zpěvačka se na to konto odvolala.

Producent Dr. Luke, vlastním jménem Lukasz Sebastian Gottwald, všechna obvinění dlouhodobě odmítá a rozhodl se zareagovat vlastní žalobou. V ní Keshu a její matku Pebe Sebertovou obvinil z porušení smluvních podmínek a urážky na cti.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám