Hlavní obsah

David Stypka vydal klip k písni Vrány taky

Právo, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

David Stypka je relativně nové jméno na české hudební scéně. Zpívající básník se počátkem tohoto léta přihlásil s minialbem Jericho, které obsahuje i skladbu Vrány taky. V úterý k ní představil videoklip v režii Mejly Basela.

Foto: Universal Music

David Stypka na sebe upozornil minialbem Jericho.

Článek

„Vrány jsou jednou z posledních písní, které jsem napsal, i když jejím základem bylo dvojverší o bílých a černých vránách, které jsem nosil v hlavě bezmála deset let. Je to podobenství na současné nálady ve společnosti, kdy ze strachu děláme ještě mnohem větší binec, než je ten, kterého se bojíme. Příběh videoklipu se snaží celou tu myšlenku zjednodušit a posunout ji do našeho dětství. S výsledkem jsme maximálně spokojení. Myslím si, že k písni Vrány taky je to přesně takový videoklip, jaký má mít,“ říká autor písně David Stypka.

Davida Stypku a jeho kapelu Bandjeez teď čeká pracovně hektické období. Před pár dny se vrátil z festivalu v rumunském Banátu a nyní začne pracovat ve studiu producenta Martiny Ledviny na dalších písních z připravovaného alba.

Následně 27. října 2016 vystartuje v Českých Budějovicích na turné, na kterém vystoupí se svou kapelou Bandjeez jako host skupiny Jelen na jejím Vlčí srdce tour 2016.

Videoklip Davida Stypky je možné zhlédnout ZDE.

Reklama

Výběr článků

Načítám