Hlavní obsah

Witherspoonová žije v komedii se třemi muži, Daisy míří do sci-fi

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Herečka Reese Witherspoonová se chystá na roli v komedii Home Again, kde se jako matka po třicítce rozhodne vzít na byt tři mladé kluky.

Foto: Warner Bros

Reese Witherspoonová

Článek

Scénář sepsala Hallie Meyers-Shyerová, která ho chce i režírovat. Hlavní hrdinka je rozvedená třicátnice, která se stěhuje do Los Angeles. Její život nabere nečekaný směr, když začne bydlet se třemi muži.

Ačkoliv se zatím k filmu nepřihlásila žádná velká společnost, natáčet se má už za pár měsíců. Projekt byl už nějakou dobu rozpracován s Rose Byrneovou, která v něm nakonec zřejmě hrát nebude.

Reese slavila nedávno úspěchy s filmem Divočina. V meditativním příběhu hrála životem omlácenou ženu středního věku, která vyrazí na cestu za duchovním prozřením. Společnost Fox Searchlight loni ohlásila, že ji hodlá obsadit také do dramatu o astronautce Pale Blue Dot. Momentálně se vedle herectví hodně soustředí i na produkování, jako v případě nové série HBO Big Little Lies, kde by měla hrát i Nicole Kidmanová.

Teenagerská sci-fi 

Daisy Ridleyová, kterou zná většina diváků z Hvězdných válek, vyjednává o hlavní roli v adaptaci knížky Chaos Walking. Jedná se o příběh momentálně módního komerčního žánru (akční dystopie pro mládež s dospívajícím hrdinou). Natáčet by se měla příští rok v režii Douga Limana. Autory scénáře jsou Jamie Linden a Allison Shearmurová.

První díl trilogie vyšel v roce 2008. Hrdinou je chlapec, který je jediným mladým obyvatelem záhadného města v neutěšené budoucnosti, kde navíc všichni dokážou číst myšlenky. Utíká z města se svým psem, ale obyvatelé ho pronásledují. Cestou potkají tichou dívku, která se k nim připojí.

Reklama

Výběr článků

Načítám