Hlavní obsah

Fantastická zvířata od Rowlingové ještě nikdo neviděl. Už chystají druhý díl

Novinky, Stanislav Dvořák

Film Fantastická zvířata a kde je najít navazující na Harryho Pottera ještě běžní diváci nemohli vidět, protože premiéra bude v listopadu. Studio Warner Bros. mu ale tak neochvějně věří, že připravuje druhý díl.

Upoutávka na film Fantastická zvířata a kde je najítVideo: Freeman Entertainment Czech Republic

 
Článek

Autorka scénáře J. K. Rowlingová má zřejmě magické schopnosti stejně jako její hrdinové, že si získala takovou důvěru. Obyčejně se čeká na tržby filmu a až pak se začne investovat do pokračování. I když celá Fantastická zvířata zavánějí nastavovanou kaší, dá se asi očekávat několik dalších filmů, které budou vycházet z Harryho Pottera.

Rowlingová sepisuje druhý scénář o Newtu Scamanderovi, zatímco David Yates se připravuje na režii. O hercích studio Warner Bros. nic neřeklo, nicméně se očekává, že Eddie Redmayne, Ezra Miller a Katherine Waterstonová ve filmu zůstanou.

Značný úspěch u kritiky zaznamenala divadelní hra Harry Potter and the Cursed Child, jež se hraje v Londýně, tu však Rowlingová nenapsala ani nerežírovala. V knižní formě jde také na dračku, za dva dny se prý prodaly cca 2 milióny výtisků.

Reklama

Výběr článků

Načítám