Hlavní obsah

Zpěvák Aerosmith hraje v hororu divného „týpka”

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvák Steven Tyler hraje v americkém hororu Happy Birthday podivnou postavu vousatého šamana, upozornil sever RollingStone.

Steven Tyler ve filmu Happy Birthday

Článek

Frontman Aerosmith zatím neprojevoval velký zájem o herectví, jen párkrát se krátce objevil v seriálech a filmech, kde ale většinou hrál sám sebe. Teď si zkusil „vážnou“ filmovou postavu, podivína Kasape Suku z hororu Happy Birthday. Kasape je vousáč, který posedává v zapadlém mexickém baru, permanentně trochu pod parou, a sleduje kohoutí zápasy.

Ve filmu jde o dva kamarády, kteří jedou oslavit narozeniny a nechají se nachytat dvěma podvodnicemi. Ty jim všechno ukradnou a svážou je v zatuchlém motelu. Pak se do všeho zamotá ještě mexická narkomafie.

Koncert? Bez záruky

Steven Tyler se dlouho potácel mezi léčebnami a skupina Aerosmith chvílemi fungovala a chvílemi končila. Nedávno natočil sólové country album a pak se objevila zpráva, že se s věrným souputníkem Joem Perrym rozhodli rozloučit s fanoušky posledním velkým turné, podobně jako Black Sabbath.

Má se konat v roce 2017, ale zdravotní problémy obou protagonistů to mohou ohrozit. Perry hrál nedávno s projektem Hollywood Vampires a zkolaboval při koncertě. Tyler se domnívá, že se neumí šetřit. Perry ho prý často nutíval, aby odehráli tři, čtyři koncerty za sebou, což Tyler odmítá, protože jeho hlas už to nevydrží.

Na poslední turné by sice chtěl, ale těšit se na koncert v Praze je teď ještě hodně předčasné.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám