Hlavní obsah

Rock for People láká na The Offspring, Massive Attack, Enter Shikari a další

Právo, Jaroslav Špulák

Hudební festival Rock for People je za dveřmi. Ve Festivalparku v Hradci Králové otevře své brány v neděli 3. července odpoledne a potrvá do úterý 5. července do noci. Jeho hvězdami budou The Offspring, Massive Attack, The 1975, Bullet For My Valentine, Enter Shikari a další.

Foto: Sony Music

The Offspring jsou hlavními hvězdami akce.

Článek

Vedle koncertů zahraničních i domácích kapel se budou moci návštěvníci setkat s některými svými oblíbenými kapelami osobně.

Autogramiády a setkání již podle sdělení pořadatelů potvrdily kapely Skillet, Royal Republic, Anti-Flag, Enter Shikari a další. Informace o těchto akcích budou k dispozici aktuálně přímo na festivalu.

Foto: Sony Music

Bullet For My Valentine potěší především milovníky tvrdé hudby.

První festivalový den se fanoušci mohou těšit na americké křesťanské rockery Skillet či švédské rockové melodiky Royal Republic. Premiérově na festivalu vystoupí slovenský zpěvák Richard Müller, už ve 14 hodin začne electroswingový večírek, jehož dramaturgie se ujala skupina Mydy Rabycad, která nedávno koncertovala jako druhá česká v historii na britském festivalu Glastonbury.[celá zpráva]

V pondělí 4. července vystoupí američtí neopunkeři The Offspring, britská metalová parta Bullet for My Valentine, američtí rockmetaloví Five Finger Death Punch, britští taneční The Qemists, slovenští Horkýže Slíže či české Tři sestry.

Foto: Milan Malíček, Právo

Five Finger Death Punch jsou u nás velmi oblíbení.

V úterý 5. července bude festival patřit mimo jiné britským indierockovým The 1975 a divokým Enter Shikari, americkým punkerům Anti-Flag, britským tanečním Massive Attack nebo našim Monkey Business, Lake Malawi či skupině Jelen.

Vstupenky budou ke koupi i na místě za 1800 Kč.

Výběr z programu

Neděle 3. 7.

18.45 Richard Müller

19.50 Royal Republic

20.45 Skillet

Pondělí 4. 7.

17.00 Horkýže Slíže

18.15 Five Finger Death Punch

19.50 Tři sestry

21.00 Bullet For My Valentine

22.55 The Offspring

Úterý 5. 7.

16.00 Jelen

18.55 Anti-Flag

19.50 Enter Shikari

20.50 The 1975

21.50 Chvrches

22.50 Massive Attack

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám