Hlavní obsah

Nová alba: Bat For Lashes, Blink-182 nebo Metronomy

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Příchod prázdnin se snaží ještě více zpříjemnit pozoruhodná alba zpěvačky Bat For Lashes, kapel Metronomy, Blink-182 a American Authors. Všechno to má nápadně letní náladu.

Článek

Bat For Lashes: The Bride

Foto: Parlophone

Bat For Lashes: The Bride

The Bride, nové album britské zpěvačky Bat For Lashes, se soustředí na příběh ženy, jejíž ženich zemřel při nehodě během cesty na svatbu. Nevěsta uteče a vydá se sama na svatební cestu, během níž se ponoří do temné meditace o lásce, ztrátě, zármutku a oslavě.

Blink-182: California

Foto: BMG

Blink-182: California

V pořadí sedmé album americké kapely je první, které nahrála v nové sestavě, tedy se zpěvákem a kytaristou Mattem Skibou, jenž vystřídal Toma DeLongeho. Produkuje na něm punkrockové skladby s optimistickým zpěvem a je patrné, že má stále co nabídnout.

Metronomy: Summer 08

Foto: Because Music

Metronomy: Summer 08

Letní album vychází v pravý čas. Britští elektronici Metronomy na něm nabízejí skladby, které svou povahou svádí k naprostému užití si letní nálady. Ideální kolekce do přehrávače při cestě na festival.

American Authors: What We Live For

Foto: Island

American Authors: What We Live For

Druhé studiové album americké indie rockové kapely American Authors přichází dva roky po debutu. Kapela se drží rockového stylu, přichází se svěžím zvukem a poměrně syrovým soundem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám