Hlavní obsah

Kate Winsletová poprvé natáčí s Woodym Allenem

Novinky, Stanislav Dvořák

Poslední dílo Woodyho Allena Café Society jsme ještě ani neviděli a už připravuje další. Podle serveru Variety se na hlavní roli připravuje slavná herečka Kate Winsletová.

Foto: Profimedia.cz

Kate Winsletová

Článek

Herečka, která má za sebou dlouhou kariéru a prosadila se už začátkem devadesátých let, ještě nikdy s Woodym Allenem nepracovala. Natočila desítky známých filmů, na začátku své herecké dráhy například adaptaci Jane Austenové Rozum a cit, pak kasovní trhák Titanic, Vánoční koledu či filmy Quills - Perem markýze de Sade, Předčítač, Nouzový východ, Bůh masakru, Steve Jobs nebo Švadlena.

Woody Allen si jako obvykle příběh sám napsal a točit se bude na podzim. Také produkci obstarají obvyklí spolupracovníci newyorské legendy Letty Aronson a Edward Walson. Zápletku režisér přísně tají.

Foto: Cinemart

Kate Winsletová ve filmu Steve Jobs

Distribuce by se mohl ujmout internetový Amazon, který s Allenem navázal blízké vztahy a objednal u něj mimo jiné retro seriál z šedesátých let.

Dlouho očekávaný snímek Café Society uvidí čeští diváci až od 22. září. Hlavní postavou je Bobby (Jesse Eisenberg), který žije s věčně se hašteřícími rodiči a bratrem Benem (Corey Stoll), amorálním gangsterem. Utíká od nich do Hollywoodu, kde začne pracovat jako poslíček pro strýčka Phila (Steve Carell), který je mocným agentem filmových hvězd. Vstupuje do světa opojných večírků, celebrit, modelek, playboyů a producentů, kde se zamiluje do strýcovy půvabné asistentky Vonnie (Kristen Stewartová).

Reklama

Výběr článků

Načítám