Hlavní obsah

Comeback trapáka z Kanclu: Jsem zpěvák

Novinky, Stanislav Dvořák

Vrací se David Brent, jedna z nejúchylnějších postav v dějinách televize. V novém videu se představuje jako „zpěvák“. Film o zoufalci z kanceláře si napsal i režíroval sám Ricky Gervais, duchovní otec Kanclu, a jmenuje se David Brent: Life on the Road.

Upoutávka na film David Brent: Life on the RoadVideo: BBC

 
Článek

Dvanáct let po příhodách z Kanclu se David vrací odhodlán začít v úplně novém oboru a dobýt hudební svět. Je mu sice přes čtyřicet a nemá talent, ale to ho nezastaví.

„Odešel jsem z Wernham Hogg a našel jsem sám sebe... začal jsem dělat to, v čem jsem nejlepší – bavit lidi. Dávám dohromady turné. Na turné teprve pořádně žiju,“ vypráví na kameru David.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvák David (Ricky Gervais)

Koncerty si sám financuje z životních úspor a jsou na první pohled dost hrozné. Divnými texty a zpěvem David Brent týrá publikum, které rozpačitě zírá. Aby byl dostatečně cool pro mládež, vezme do kapely i rapera, který rýmuje o lidských právech: „Černoši nejsou blázni, tlusťoši nejsou líný a trpaslíci nejsou děti, nemůžete je zvedat, mají svoje práva!“

Divný frontman pak střelí puškou na trička jednu paní do obličeje. Nepochybně chystá i spoustu dalších trapných okamžiků.

Film David Brent: Life on the Road vstoupí v srpnu ve Velké Británii a Austrálii do běžné kinodistribuce, na velkém plátně ho uvidí také v Americe, v ČR se zatím neví. Každopádně zamíří zhruba půl roku po premiéře na Netflix.

Reklama

Výběr článků

Načítám