Hlavní obsah

Na Aerodrome ve středu lákají Korn i Bring Me The Horizon

Novinky, jaš, aš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Třetí ročník hudebního festivalu Aerodrome odstartuje 15. června v 16 hodin v Tipsport areně na holešovickém Výstavišti v Praze. Festival byl přesunut do haly z Letňan, kde se měl konat pod širým nebem.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Hlavní hvězdou letošního festivalu Aerodrome jsou Korn.

Článek

Pětici skupin, které se na něm představí, tvoří američtí numetaloví průkopníci Korn, britští rockeři Bring Me The Horizon, kanadští Billy Talent, američtí punkoví veteráni Bad Religion a kalifornští crossoveroví Zebrahead.

Brány hokejové haly se otevřou v 15 hodin. O hodinu později festival zahájí Zebrahead. Patnáct minut po sedmnácté začnou Bad Religion a v 18:45 hodin pak Billy Talent. Bring Me The Horizon vystoupí patnáct minut po dvacáté hodině a Korn rozjedou svůj koncertní set ve 21:45 hodin. Akce skončí kolem třiadvacáté hodiny. Vstupenky jsou k zakoupení i na místě za 1600 Kč.

Poprvé se festival konal v Praze v roce 2013, kdy byli hlavními hvězdami System Of A Down a zahráli i punkoví NoFX. [celá zpráva]

V roce 2014 byl festival rozdělen do dvou částí, v červnu vystoupili Limp Bizkit. [celá zpráva] V  červenci byla hlavní hvězdou Metallica. [celá zpráva]

Loni se festival nekonal. Letos se přesunul do haly, což mu trochu ubralo na výjimečnosti.

Navzdory opakovaným snahám se zatím nepodařilo žádný z velkých festivalů pod širým nebem v Praze udržet dlouhodobě, skončil ET Jam i do Prahy na čas z Tábora přenesený Planet Festival.

Dalším pokusem o pražský festival bude na konci června Metronome, u něj se však bude jednat teprve o první ročník.

Reklama

Výběr článků

Načítám