Hlavní obsah

Aerodrome zve na Avenged Sevenfold, Limp Bizkit a další

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

První ročník rockového festivalu Aerodrome se v Praze uskutečnil loni. Jeho hlavními hvězdami byli američtí System of a Down, kteří předvedli strhující podívanou. Návštěvnický ohlas pak ponoukl pořadatele festivalu, aby v něm v české metropoli pokračovali i letos.

Foto: Warner Music

Avenged Sevenfold budou hlavními hvězdami letošního českého festivalu Aerodrome.

Článek

Aerodrome je dokonce v plánu hned dvakrát, v úterý 17. června a pak ještě 8. července, vždy v prostoru Incheba Open Air na pražském Výstavišti. Na tom dnešním se představí čtyři špičkové americké rockové kapely doplněné jednou tuzemskou, na červencovém odehraje slavná Metallica písničky, pro které hlasovali fanoušci na internetových stránkách jejího turné a přiveze i tři pozoruhodné hudební hosty.

Brány festivalu Aerodrome se otevřou v úterý v patnáct hodin, přičemž akce potrvá do dvaadvaceti hodin. Z původního programu vypadla americká thrashová legenda Megadeth, která musela evropské turné přerušit kvůli úmrtí v rodině jednoho ze svých členů.

V 15.20 hodin tedy v úterý festival odstartuje kapela Powerman 5000, o hodinu později vystoupí naši Hentai Corporation, v 17.40 hodin Rob Zombie, v 19.10 hodin by měli začít Limp Bizkit a ve 20.40 hodin pak Avenged Sevenfold.

Arin Ilejay, bubeník kapely Avenged Sevenfold, která se zejména za oceánem těší dobré pověsti, Novinkám.cz přednedávnem řekl: „Rád hraju pro fanoušky po celém světě a poznávám nová místa. Proto jsem rád, že míříme do České republiky. Nikdy jsem tam nebyl, ale znám dost lidí, kteří u vás byli na výletě nebo na různých misích. Znáte to, lidi se seberou a rozhodnou se, že budou pomáhat nějaké komunitě na druhé straně světa. Všichni o vaší zemi vyprávěli s nadšením, takže se těším.“

Reklama

Výběr článků

Načítám