Hlavní obsah

Nová alba: Eric Clapton, Ariana Grande či Skyline

Právo, Jaroslav Špulák

Další letošní hudební týden nabízí mimo jiné novinku Erika Claptona, sedmé album české kapely Skyline či desku americké zpěvačky Ariany Grande.

Článek

Eric Clapton: I Still Do

Foto: Universal Music

Nová alba

Další bluesrocková deska britského kytaristy, skladatele a zpěváka Erika Claptona. Převládají na ní skladby od jiných autorů a její poslech je přeci jenom poněkud nudný. Clapton na albu spolupracoval s producentem Glynem Johnsem.

Ariana Grande: Dangerous Woman

Foto: Universal Music

Nová alba

Třetí studiové album americké zpěvačky Ariany Grande nabízí nepříliš výrazné písně a sérií vlivů v nich. Jsou to pop, r’n’b, dance, reggae i house. Ariana Grande je nicméně poněkud ukňouraná ve svém výrazu a její skladby postrádají potřebnou vnitřní energii.

Skyline: Jungle

Foto: Championship Records

Nová alba

Sedmé řadové album české kapely už názvem napovídá, že obsah je barevný. Jde o žánrový mix, který reflektuje aktuální dění na hudební scéně. Skyline na albu pracovali dva půl roku a ve vlastní produkci.

Catfish And The Bottlemen: The Ride

Foto: Universal Music

Nová alba

Dva roky starý debut Balcony byl poměrně úspěšný, a tak velšská indierocková skupina Catfish And The Bottlemen přichází s druhým počinem. Skladby na něm jsou v zásadě jednoduché, mají nezávislou atmosféru a jejich melodické linky jsou příjemné.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám