Hlavní obsah

Nová alba: Eric Clapton, Ariana Grande či Skyline

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Další letošní hudební týden nabízí mimo jiné novinku Erika Claptona, sedmé album české kapely Skyline či desku americké zpěvačky Ariany Grande.

Článek

Eric Clapton: I Still Do

Foto: Universal Music

Nová alba

Další bluesrocková deska britského kytaristy, skladatele a zpěváka Erika Claptona. Převládají na ní skladby od jiných autorů a její poslech je přeci jenom poněkud nudný. Clapton na albu spolupracoval s producentem Glynem Johnsem.

Ariana Grande: Dangerous Woman

Foto: Universal Music

Nová alba

Třetí studiové album americké zpěvačky Ariany Grande nabízí nepříliš výrazné písně a sérií vlivů v nich. Jsou to pop, r’n’b, dance, reggae i house. Ariana Grande je nicméně poněkud ukňouraná ve svém výrazu a její skladby postrádají potřebnou vnitřní energii.

Skyline: Jungle

Foto: Championship Records

Nová alba

Sedmé řadové album české kapely už názvem napovídá, že obsah je barevný. Jde o žánrový mix, který reflektuje aktuální dění na hudební scéně. Skyline na albu pracovali dva půl roku a ve vlastní produkci.

Catfish And The Bottlemen: The Ride

Foto: Universal Music

Nová alba

Dva roky starý debut Balcony byl poměrně úspěšný, a tak velšská indierocková skupina Catfish And The Bottlemen přichází s druhým počinem. Skladby na něm jsou v zásadě jednoduché, mají nezávislou atmosféru a jejich melodické linky jsou příjemné.

Související témata:

Výběr článků

Načítám