Hlavní obsah

Nová DVD: Ledová sezóna, Tajemství jejich očí, Milenci těch druhých a Room

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hlavním hrdinou dobrodružství pro celou rodinu Ledová sezóna je lední medvěd. Julia Robertsová, Nicole Kidmanová a Chiwetel Ejiofor hrají hrdiny temné detektivky Tajemství jejich očí. Pro milovníky amerických komedií jsou Milenci těch druhých. O nesnázích života po útěku na svobodu vypráví drama Room.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Článek

Ledová sezóna

Nová DVD

Lední medvědi mají obrovskou sílu, uplavou až 100 km v kuse a mohou běžet až rychlostí 40 km v hodině. Na tyhle normy ale medvěd Norm kašle, tuleně má rád jako kámoše a ke štěstí mu stačí dost zábavy a žádní turisté. Když se ale šílený projektant rozhodne postavit obchoďák a apartmány přímo na jeho dvorku, Norm musí začít jednat na vlastní tlapu.

Ledová sezóna, USA 2016, animovaná komedie, 86 min., režie: Trevor Wall, v českém znění: Jan Šťastný, Miroslav Táborský, Sabina Laurinová, Klára Nováková, a další

Tajemství jejich očí

Nová dvd

Dvojice agentů FBI je na stopě mladého brutálního vraha. Vyšetřování se protáhne na dlouhá léta, ale protože krutý zločin zasáhl přímo do jejich osobních životů, jsou pevně rozhodnutí dotáhnout věc do hořkého konce.

Tajemství jejich očí, USA 2016, krimi, 111 min., režie: Billy Ray, hrají: Julia Robertsová, Nicole Kidmanová, Chiwetel Ejiofor, Michael Kelly a další

Milenci těch druhých

Nová DVD

Jake a Lainey spolu na univerzitě zažili první sexuální zkušenost. O deset let později se náhodou setkají a zjišťují, že se jim ve vztazích moc nedaří. Zatímco Jake je sukničkář a záletník, Lainey je neustále zraňovanou a zrazovanou kráskou. Proto se domluví a uzavřou mezi sebou přátelskou dohodu o vzájemné pomoci při hledání šťastného partnerství.

Milenci těch druhých, USA 2015, komedie, 101 min., režie: Leslye Headlandová, hrají: Jason Sudeikis, Alison Brie, Natasha Lyonne, Adam Scott a další

Room

Nová DVD

Pro pětiletého Jacka je pokoj celým světem, pro jeho mámu Joy vězením, ve kterém je Starý Nick drží již více než sedm let. Díky vynalézavosti a vroucí mateřské lásce se Joy podařilo vytvořit pro Jacka snesitelný život, ale teď vymyslí konečně i plán útěku. Ten se podaří, ale Joy si s hrůzou uvědomí, jak nepřipravená je na to žít mimo čtyři stěny malého pokoje a být svému synovi oporou i ve skutečném světě.

Room, Irsko/ Kanada 2015, drama, 118 min., režie: Lenny Abrahamson, hrají: Brie Larsonová, Joan Allenová, William H. Macy a další

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám