Hlavní obsah

Justin Timberlake vystoupí na Eurosongu

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americký popový zpěvák Justin Timberlake vystoupí v sobotu na soutěži Eurovision Song Contest. Oznámila to Evropská vysílací unie, která je jejím organizátorem.

Foto: Petr Horník, Právo

Justin Timberlake při svém předloňském vystoupení v Praze.

Článek

Timberlake se tak stane prvním nesoutěžním hudebníkem v historii Eurosongu, který na něm zazpívá. Na pódiu stockholmské haly Globe se představí při velkém finále v sobotu 14. května. Prezentovat bude svůj nejnovější singl Can’t Stop the Feeling, který zveřejnil 5. května.

„Je to fantastická příležitost. Jsme velmi šťastní a nadšení, že právě Justin Timberlake a jeho kapela během naší show vystoupí s novou skladbou. Speciálnější je to i díky tomu, že s ním na ní spolupracovali švédští autoři Max Martin a Shellback,“ uvedl Sven Stojanovic, producent letošní soutěže.

Eurosong začne ve Stockholmu v úterý večer prvním semifinále. Na něm se představí i česká zástupkyně Gabriela Gunčíková s písničkou I Stand. Druhé semifinále se odbude ve čtvrtek a finále v sobotu.

Reklama

Výběr článků

Načítám