Hlavní obsah

Autor Kanclu vyvolá v nové komedii falešný převrat v Ekvádoru

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ricky Gervais, autor seriálu Kancl, se vrací v novém snímku Special Correspondents jako béčkový reportér, který si vymyslí krizi v Ekvádoru.

Foto: Netflix

Ricky Gervais (vlevo) ve filmu Special Correspondents

Článek

Snímek vznikl pro internetovou společnost Netflix, která stále více konkuruje tradičním televizím. Gervaisova kolegu si zahraje Eric Bana a jeho manželku Vera Farmigaová.

Gervais a Bana se převtělili do podvodníků Iana Finche a Franka Bonnevilla, kteří si vymyslí politický převrat a tvrdí, že jsou v Ekvádoru, zatímco se schovávají v jednom bytě v Queensu. S pomocí dvou kamarádů předstírají, že byli uneseni skupinou povstalců.

Americké úřady jim ze začátku věří a Finchova manželka situaci zneužije k odstartování své pěvecké kariéry. Finch a Bonneville ovšem musí skutečně odjet do Ekvádoru a vymyslet plán, jak zajistit, aby byli slavnostně zachráněni.

Ve vedlejších rolích se objeví třeba Benjamin Bratt, Kevin Pollak a Kelly MacDonaldová. Netflix film uvede už 29. dubna.

Reklama

Výběr článků

Načítám