Hlavní obsah

Emma a Jonah v blázinci. Netflix chystá další seriál

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Internetový Netflix dává tradičním televizím pořádně zabrat. Dalším jeho projektem má být seriál Maniac o obyvatelích jedné psychiatrické léčebny, kde si zahrají hollywoodští herci Emma Stoneová a Jonah Hill.

Foto: Warner

Svůdná Emma Stoneová

Článek

Seriál bude režírovat Cary Fukunaga, informoval server Variety. Jedná se o černou komedii, jejíž hlavní postavou je muž, který si myslí, že žije skvělý život, ale ve skutečnosti bydlí v blázinci. Oba slavní herci ztvární pacienty.

Fukunaga točil pro Netflix jejich první celovečerní film Beasts of No Nation. Společnost začala vytvářet vlastní původní tvorbu v roce 2011 a zaznamenala velké úspěchy se sériemi House of Cards, Lilyhammer a Orange Is the New Black.

Seriál Maniac byl inspirován norským vzorem. Nyní je teprve ve fázi přípravy scénáře, o ději se neví nic. Hill, Stoneová a Fukunaga budou i výkonnými producenty společně s Anonymous Content. Režisér Fukunaga nedávno dotočil pro HBO seriál True Detective, který je považován za jeden z nejlepších za poslední léta. Zahráli si v něm Matthew McConaughey nebo Woody Harrelson.

Reklama

Výběr článků

Načítám