Hlavní obsah

Paul Anka kvůli bezpečnosti odkládá turné po Evropě včetně koncertu v Praze

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvák Paul Anka odkládá evropské turné včetně koncertu v Praze. Měl se konat 3. února 2016 v Kongresovém centru. Vystoupení se přesouvá na červen 2016, přesné datum zatím pořadatelé neuvedli.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Paul Anka

Článek

Podle vyjádření managementu Paula Anky jde o reakci na bezpečnostní situaci v Paříži a Egyptě, kde mělo být celé evropské turné zahájeno. Všechny vstupenky zůstávají v platnosti.

„Vzhledem k přetrvávajícím bezpečnostním obavám v Evropě byl Paul Anka nucen učinit toto velmi těžké rozhodnutí. Navazuje tak na několik dalších umělců, kteří se své vystoupení v Evropě také rozhodli odložit. Paul Anka se těší na své fanoušky v náhradním termínu, ve vhodnou dobu, v blízkém období,” tlumočí Ankovo rozhodnutí jeho manažer Laurence Leader.

„V tuto chvíli usilovně pracujeme na vyjednání náhradního termínu koncertu v červnu 2016. Fanoušci nemusí mít obavu, že o koncert pana Anky přijdou. Z jeho strany došlo k ujištění, že se koncert v Praze uskuteční v náhradním termínu. Všechny vstupenky zůstávají v platnosti,” sdělila za pořádající agenturu JVS Group Lucie Nouzová.

Paul Anka je autorem legendárního hitu Diana. Spolupracoval třeba i s Frankem Sinatrou, Buddym Hollym a Chuckem Berrym. Napsal nejslavnější Sinatrovu píseň My Way a hit Toma Jonese She is a Lady. S Michaelem Jacksonem napsal  úspěšnou skladbu This Is It.

Reklama

Výběr článků

Načítám